FELIX Soup Halas válogatás szószban nedves macskaeledel 6x48g

Raktáron 2 db

A FELIX® Soup egy ízletes kiegészítő eledel felnőtt macskáknak. Pillanatok alatt leveszi lábáról kedvencedet a többféle ízvariációban kapható ízletes leves és az ínycsiklandó húsos falatok kombinációja. Nagy víztartalommal, praktikus alutasakokban.

Összetétel:


Tőkehallal: Hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (tőkehal 4%), ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, különféle cukrok, élesztők.
Lepényhallal: Hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lepényhal 4%), ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, különféle cukrok, élesztők.
Tonhallal: Hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (tonhal 4%), ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, különféle cukrok, élesztők.

Adalékanyagok: Aromák.


Analitikai összetevők: 
Nedvességtartalom: 87,5%; 
fehérje: 7,5%; 
zsírtartalom: 1,5%; 
nyershamu: 1,8%; 
nyersrost: 0,2%.

 

Lista ár:
735 Ft
729 Ft
vagy
Termék jellemzők
Márka
FELIX
Életkor
Felnőtt
Vonalkód
7613036631976
Várható kézbesítés
2022.05.31
Súly
1,2 kg
Testméret
Minden testalkatú (kis, közepes és nagytestű)
Cikkszám
200237
Etetési útmutató:
Egy átlagos súlyú (4 kg) felnőtt macskának öntsön ki napi egy tasakot egy tálkába egy másik, teljes értékű Purina eledel kiegészítéseképpen. Macskája egészsége érdekében tartsa be az etetési útmutatót. Tálalja szobahőmérsékleten. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé. Ez a termék egy magas nedvességtartalmú kiegészítő eledel: fogyasztása fedezi macskája napi ajánlott folyadékbevitelének egy részét.
735 Ft
729 Ft
FELIX Soup Halas válogatás szószban nedves macskaeledel 6x48g
Lista ár:
735 Ft
729 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát