OMEGA 3 skandináv halolaj a gyulladások csökkentésére - 300 ml

Rendelhető

Hozza egyensúlyba kedvence szervezetét a skandináv Omega 3 halolaj segítségével!

 

Hiány és megoldás

Hiány:A civilizációs betegségek több, mint felét (gyulladások, rák, stb) a helytelen táplálkozás okozza.

Megoldás: A helyes arányú Omega-3 és antioxidáns bevitel nagyban segíti a helyes egyensúly visszaállítását.

 

Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez

Támogatja az egészséges és normál látást

Hozzájárul a normál csontozat, izomfunkció és fogazat fenntartásához, illetve a normál sejtosztódáshoz

Lista ár:
18 800 Ft
vagy
Termék jellemzők
Cikkszám
600271

Adagolása: 0,15ml/testsúly kg. Tahát a 0,15-öt kell beszorozni kedvencünk súlyával és ez egy napi adag elosztva az étkezésekhez, az eledelbe öntve, de akár egy kanállal is adagolható.

Egy példa: egy 10 kg-mos állat esetén naponta 1,5ml kell. Ez esetben a 300 ml 200 napig elég kedvencünknek. Ugyanakkor javasoljuk a gazdik számára is a fogyasztását. Az adagolás azonos: Egy 80 kg-mos ember számára 12 ml/nap, ez esetben a 300 ml 25 napra elegendő.

Természetes, vadon fogott halakból kinyert olajat tartalmazó prémium keverék, amelyben sok az omega-3 (EPA + DHA), az olívából kivont polifenol és a D3-vitamin. Segít megvédeni a sejteket a korrodálódástól (oxidációtól) és beállítja szervezet omega-6:3 egyensúlyát a normál szív-, agy- és immunműködés támogatása érdekében.

A ma elérhető összes termék közül, amellyel az étrendünket támogathatjuk, a halolaj Omega-3 az egyik legszélesebb körben használt és legkedveltebb étrend-kiegészítő. Ez különösen gyakori azok körében, akik általában nem sok tengeri eredetű ételt fogyasztanak, valamint a vemhes állatoknál és a terhes nőknél. Tekintettel azonban arra, hogy a szervezet természetes úton nem állít elő esszenciális Omega-3 zsírsavakat, mindenkinek előnyére válhat, ha ilyen étrend-kiegészítőket szed.

A halolaj nélkülözhetetlen

Amint az elnevezése is mutatja, ez az olaj a halak szöveteiből kivont zsír, amely gazdag omega-3 zsírsavakban, köztük EPA-ban, DHA-ban és DPA-ban. A modern étrend több omega-6-ot tartalmaz, mint omega-3-at, ami eltorzíthatja a zsírsavak közötti rendkívül fontos arányt. Az Omega-3 előnyeit nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel kedvence szervezetének Omega-3-ra van szüksége a normál működéshez.

A halolaj kedvező hatással bír a koleszterin-szintre és az alacsonyabb vérnyomásra 

Az EPA és DHA Omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a normál szívműködéshez, illetve karbantartják a vér triglicerid-szintjét és a vérnyomást.

A szív és érrendszer egészségén túl az Omega-3 hatása az agyra és a látásra nagyon fontos. A szív, az agy és a látás védelme már önmagában is elég ok arra, hogy kedvencét halolajjal táplálja. 

A tiszta halolaj, a hagyományos betakarítási időszak előtt leszüretelt olajbogyókból préselt extra szűz olívaolaj és természetes forrásból származó D3-vitamin tudományosan igazolt keveréke.

Célja, hogy finoman helyreállítsa a szervezet omega egyensúlyát, beállítsa és fenntartsa az EPA és a DHA szintjét, valamint megvédje a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A termék sokkal többet tud, mint egy halolaj.

Az Omega-3 nem csak a szív, az agy és a sejtek egészségét segíti

Segít fenntartani a vér kalciumszintjét, a normál csontozatot, izomfunkciót, fogazatot, sejtosztódást és immunműködést. Sőt, az olajsav további támogatást is nyújt a szívnek, mert a vérben fenntartja a normál koleszterinszintet.

 

 

 

18 800 Ft
OMEGA 3 skandináv halolaj a gyulladások csökkentésére - 300 ml
Lista ár:
18 800 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát