ONE MINI DELICATE Lazaccal, rizzsel és sárgarépával szószban nedves kutyaeledel 4x100g

Raktáron 3 db

Kiváló minőségű étel szószban, nagyon emészthető és kifejezetten kutya kicsi szájüregéhez igazítva. Kicsi kutyája új ízletes receptek sorozatát készíti, finom hús- és zöldségdarabokkal készítve. Komplett étel 10 kg-nál kisebb felnőtt kutyák számára. Antioxidánsok az egészséges immunrendszerhez. Könnyen emészthető. Kicsi és gyengéd húsdarabok a kisebb szájüreg számára. Etetési útmutató: Az ajánlott napi mennyiségeket az időjárástól, a kutya aktivitási szintjétől és a fizikai állapottól függően kell beállítani. Friss és tiszta víz, hogy állandóan rendelkezésre álljon. A PURINA ONE MINI első alkalommal történő használata esetén javasoljuk a fokozatos változtatást oly módon, hogy egyre nagyobb mennyiségű PURINA ONE MINI-t keverjenek össze a kutya jelenlegi táplálékával

ONE MINI DELICATE Lazaccal, rizzsel és sárgarépával szószban nedves kutyaeledel

Továbbfejlesztett táplálás kistestű kutyák igényeihez igazítva. Kistestű kutyájának egyedi táplálkozási igényei vannak. A Purina szakértői által fejlesztett Purina ONE® MINI továbbfejlesztett és magas minőségű táplálást nyújt ízletes szószos eledelben. Ízletes receptúrák, apró darabkákkal és zöldségekkel, így kutyáját minden étkezéskor kifejezetten az ő táplálkozási igényeinek megfelelően kialakított receptúrával etetheti.

A PURINA ONE MINI Delicate Falatok szószban nedves kutyaeledel, Lazaccal, rizzsel és sárgarépával teljes értékű nedves kutyaeledel az érzékeny emésztésű felnőtt kutyák számára.

Az érzékeny bőr számára
Segíti az emésztőrendszer egészséges működését
Kisméretű, puha falatok a kisebb szájhoz
4x100g-os kiszerelésben
Felhasználási javaslat

Az ajánlott napi etetési mennyiség a kutya aktivitási szintjétől, fizikai állapotától és az időjárási viszonyoktól függően változhat. Mindig tegyél friss, tiszta vizet az eledel mellé.

Ha először eteted kutyádat Purina One eledellel, akkor javasoljuk, hogy fokozatosan álljon át az új eledelre, keverve a jelenlegi eledelt növekvő mennyiségű Purina One-nal 7 napon keresztül, hogy kutyád emésztőrendszere hozzá tudjon szokni a változáshoz.

Lista ár:
782 Ft
709 Ft
vagy
Termék jellemzők
Márka
Purina ONE
Életkor
Felnőtt
Vonalkód
7613036640879
Várható kézbesítés
2022.05.31
Súly
1,2 kg
Testméret
Mini
Cikkszám
100262
A javasolt napi etetési mennyiség a táblázatban látható. A napi mennyiséget legalább kettő étkezésben etesse.
Ezek a mennyiségek csak iránymutatások. Kutyája ideális testkondíciójának megőrzéséhez változtassa a mennyiséget kutyája aktivitásának, fizikai állapotának és egyedi igényeinek megfelelően. Mindig gondoskodjon friss, tiszta vízről. Kutyája egészségének megőrzése érdekében rendszeresen keresse fel állatorvosát.
782 Ft
709 Ft
ONE MINI DELICATE Lazaccal, rizzsel és sárgarépával szószban nedves kutyaeledel 4x100g
Lista ár:
782 Ft
709 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát