ONE MINI SENIOR Csirkében gazdag száraz kutyaeledel 800g

Rendelhető
Száraz kutyaeledel továbbfejlesztett táplálás kifejezetten kistestű kutyák számára. Teljes értékű állateledel senior kutyák számára.

Kistestű kutyájának egyedi táplálkozási igényei vannak. A Purina szakértői ezért alkották meg a Purina One Mini <10 kg eledelt. Célzott és továbbfejlesztett táplálás ropogós darabkákat és puhább falatokat* tartalmazó ízletes eledelben, amely kifejezetten kutyája kis szájának készült. Kistestű kutyájának táplálkozási igényeire szabott ízletes receptúrákat adhat. Próbálja ki a Purina One Mini <10 kg eledelcsaládot és lássa saját szemével a kutyája jóllétére gyakorolt hatást.
* a puhaság idővel változik
Lista ár:
1 699 Ft
vagy
Termék jellemzők
Márka
Purina ONE
Életkor
Senior
Vonalkód
7613036260756
Súly
1,2 kg
Testméret
Mini
Cikkszám
100106
Az ajánlott napi etetési mennyiség a kutya aktivitási szintjétől, fizikai állapotától és az időjárási viszonyoktól függően változhat. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé. Ha először eteti kutyáját Purina One eledellel, akkor javasoljuk, hogy fokozatosan álljon át az új eledelre, keverve a jelenlegi eledelt növekvő mennyiségű Purina One-nal 7 napon keresztül, hogy kutyája emésztőrendszere hozzá tudjon szokni a változáshoz.
A zsák 5 kg testtömegű felnőtt kistestű kutya esetében átlagosan 8 napra elegendő eledelt tartalmaz.
1 699 Ft
ONE MINI SENIOR Csirkében gazdag száraz kutyaeledel 800g
Lista ár:
1 699 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát