PRO PLAN Large Robust Puppy OPTISTART csirkében gazdag száraz kutyaeledel 12kg

Raktáron 1 db
Ha nagytestű, robusztus felépítésű kölyökkutyája van, próbálja ki a Purina® Pro Plan® Large Robust Puppy eledelt Optistart® formulával. Ez a teljes értékű, kölyökkutyák számára kifejlesztett eledel segít robusztus fajtájú kedvencének a legtöbbet kihozni az életből, támogatja egészségét a felnőttkorhoz vezető út kezdetén.

Nagytestű, robusztus fajtájú kölyökkutyájának egyedi tápanyag-igénye van, és a Pro Plan® Large Robust Puppy eledel Optistart® formulával pedig a méretének és életkorának megfelelő mértékben tartalmazza ezeket a tápanyagokat. Kolosztrumot is tartalmaz, amely az anyaállat előtejében is megtalálható, és a hosszú távú egészség támogatását segíti elő.

Ez a teljes értékű eledel Optistart® formulával segít támogatni az egészséges ízületeket, a hosszú távú egészséget, a fejlődésben lévő immunrendszert, valamint a kölyökkutyák szájüregi egészségét. Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz, megfelelő a vemhes és szoptatós kutyák számára is.
Lista ár:
22 049 Ft
vagy
Termék jellemzők
Márka
PRO PLAN
Életkor
Kölyök
Vonalkód
7613035120341
Várható kézbesítés
2022.05.25
Súly
1,2 kg
Testméret
Nagytestű
Cikkszám
100218
Etetési útmutató:
Vemhesség és szoptatás idején:
Bővebb információért látogasson el a Purina Pro Plan® weboldalra, vagy kérdezze meg állatorvosát.
Elválasztás és növekedés szakaszában:
Az elválasztás során, 3-6 hetes korban kínálja kölyökkutyáját benedvesített Pro Plan Puppy eledellel napi 3-4 alkalommal.

Elválasztás után etesse kutyáját a táblázat szerint. 3 hónapos kortól folyamatosan csökkentse az eledelhez kevert víz mennyiségét. Az egészséges fejlődés érdekében ügyeljen arra, hogy kutyája a növekedés során folyamatosan megőrizze ideális testsúlyát. A napi etetési mennyiséget a kölyökkutya aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően módosíthatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát.
22 049 Ft
PRO PLAN Large Robust Puppy OPTISTART csirkében gazdag száraz kutyaeledel 12kg
Lista ár:
22 049 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát