PRO PLAN Medium Puppy OPTISTART csirkében gazdag száraz kutyaeledel 12kg

Raktáron 1 db
A Purina® Pro Plan® Medium Puppy eledel Optistart® formulával közepes méretű kölyökkutyák számára készült, de alkalmas vemhes és szoptatós kutyák számára is. Tartalmaz minden olyan tápanyagot, melyre a kölyökkutyáknak szükségük van, hogy egészséges és boldog felnőttkutyákká növekedjenek.

Ez a csirkében gazdag és a Purina® állatorvosai és táplálkozási szakértői által kifejlesztett száraz kölyökkutya eledel teljes értékű táplálást kínál minden étkezés alkalmával. Receptúránk Optistart® formulát tartalmaz, mely esszenciális tápanyagok segítségével támogatja természetes védekezőképességüket. Ez a teljes értékű száraz kölyökkutya eledel a fogak egészségének fenntartására lett kifejlesztve, ugyanakkor támogatja a hosszú távú egészséget, az egészséges ízületeket, és lehetővé teszi, hogy a kölyökkutyák fejlődő immunrendszere hatékonyan tudjon reagálni.
 
A Purina® Pro Plan® Medium Puppy eledel Optistart® formulával kolosztrumot is tartalmaz, mely az anyatejben is megtalálható előtej. Ez a magas minőségű csirkével készült teljes értékű eledel segít támogatni a kölyökkutyákat a felnőtté váláshoz vezető úton.
Lista ár:
22 049 Ft
vagy
Termék jellemzők
Márka
PRO PLAN
Életkor
Kölyök
Vonalkód
7613035120402
Várható kézbesítés
2022.05.31
Súly
1,2 kg
Testméret
Közepes testű
Cikkszám
100219
Etetési útmutató:
Vemhesség és szoptatás idején:
Bővebb információért látogasson el a Purina Pro Plan® weboldalra, vagy kérdezze meg állatorvosát.
Elválasztás és növekedés szakaszában:
Az elválasztás során, 3-6 hetes korban kínálja kölyökkutyáját benedvesített Pro Plan Puppy eledellel napi 3-4 alkalommal.
Elválasztás után etesse kutyáját a táblázat szerint. 3 hónapos kortól folyamatosan csökkentse az eledelhez kevert víz mennyiségét. Az egészséges fejlődés érdekében ügyeljen arra, hogy kutyája a növekedés során folyamatosan megőrizze ideális testsúlyát. A napi etetési mennyiséget a kölyökkutya aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően módosíthatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát.
22 049 Ft
PRO PLAN Medium Puppy OPTISTART csirkében gazdag száraz kutyaeledel 12kg
Lista ár:
22 049 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát