ROYAL CANIN HAIRBALL CARE - szószos nedves táp felnőtt macskák részére a szőrlabdák könnyebb eltávozásáért 1,02 kg (12x85 g)

Rendelhető

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának

Lista ár:
6 715 Ft
vagy

Hiszünk abban, hogy a házi kedvencek jobb hellyé teszik a világot.

Termék jellemzők
Márka
ROYAL CANIN
Életkor
Felnőtt
Vonalkód
9003579000410
Súly
1,2 kg
Testméret
Minden testalkatú (kis, közepes és nagytestű)
Cikkszám
200449
Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 7,00 %
Nyers olajok és zsírok 2,70 %
Nyershamu 1,60 %
Nyersrost 1,00 %
Nedvesség 82,00 %

 

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, olajok és zsírok, különféle cukrok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

D3 vitamin: 150 NE,

E1 (Vas): 2 mg,

E2 (Jód): 0,3 mg,

E4 (Réz): 2,3 mg,

E5 (Mangán): 0,6 mg,

E6 (Cink): 6 mg

- Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

 

A Royal Canine Hairball Care egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében).

Fő jellemzők, előnyök:

SEGÍT CSÖKKENTENI A SZŐRLABDAKÉPZŐDÉST

A Hairball Care egy pontosan kiegyensúlyozott táplálkozási formula, amely természetesen segít csökkenteni a szőrlabdaképződést. Az exkluzív Hairball Care komplex az étkezési rostok speciális keverékéből áll, beleértve a psylliumot és a nem oldódó rostokat, hogy segítsenek természetes módon ösztönözni a béltranzitot. Ennek következtében a napi szinten lenyelt szőr a széklettel távozhat, nem pedig a gyomorból csomókba összeállva regurgitálással távozik.

BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

Kizárólagos etetése esetén a Hairball Care már 14 nap elteltével hatásos és kétszeresére növeli a bélsárral természetes úton ürülő szőr mennyiségét.

A HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE

Összetétele kiegyensúlyozott ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

TESTRESZABOTT TÁPSZEMCSE

A speciálisan kialakított tápszemcsék megfelelnek a felnőtt macskák igényeinek, és segítenek támogatni a jó szájhigiéniát.

SZŐRLABDAKÉPZŐDÉS

A macskák napjuk nagy részét tisztálkodással töltik, miközben nagy mennyiségű szőrt nyelhetnek le. A macska érdes nyelve kefeként működik, amire rátapadnak az elhalt szőrszálak és más dolgok, melyek lenyelésüket követően az emésztőtraktusban összeállva szőrlabdákat alkotnak. E szőrlabdákat a macska vagy visszaöklendezi, vagy azok a bélsárral távoznak. A táplálásnak kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy természetes módon javítsa e folyamat hatékonyságát.

6 715 Ft
ROYAL CANIN HAIRBALL CARE - szószos nedves táp felnőtt macskák részére a szőrlabdák könnyebb eltávozásáért 1,02 kg (12x85 g)
Lista ár:
6 715 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát