ROYAL CANIN KITTEN GRAVY - kölyök macska szószos nedves táp 1,02 kg (12x 85 g)

Rendelhető

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának.

Lista ár:
5 927 Ft
vagy

Hiszünk abban, hogy a házi kedvencek jobb hellyé teszik a világot.

Termék jellemzők
Márka
ROYAL CANIN
Életkor
Kölyök
Vonalkód
9003579308943
Súly
1,2 kg
Testméret
Minden testalkatú (kis, közepes és nagytestű)
Cikkszám
200507
Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 12,00 %
Nyers olajok és zsírok 4,00 %
Nyershamu 1,80 %
Nyersrost 0,90 %
Nedvesség 78,00 %

 

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztők, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

D3 vitamin: 175 NE,

E1 (Vas): 4 mg,

E2 (Jód): 0,36 mg,

E4 (Réz): 2,8 mg,

E5 (Mangán): 1,3 mg,

E6 (Cink): 13 mg.

 

Royal Canin Kitten Gravy egy teljes értékű táp kölyökmacskák részére, a növekedés második szakaszában 12 hónapos korig (vékony szeletek pecsenyelében).

Fő előnyök, jellemzők:

Az immunrendszer támogatása: Segít támogatni a növekedés 2. szakaszában a kölyökmacska természetes védekezőképességét az egészség fenntartásával.

Könnyen rágható: Vékony szeletek pecsenyelében.

Ösztönösen választott: Optimális tápanyag-összetétele megfelel a fiatal kölyökmacskák szükségletének és szívesen fogyasztják.

Szószos textúra: Teljes értékű nedvestáp, a szószos textúrát kedvelő kölyökmacskáknak. A kisméretű, vékony szeletek pecsenyelében illeszkednek a kölyökmacska állkapcsához. Formulája összhangban van a Kitten száraztáp formulájával.

Kölyökmacska - a növekedés 2. Szakasza: A növekedés a kölyökmacska életének rendkívül fontos szakasza, mert ez a nagy változások, a jelentős felfedezések és az új találkozások időszaka. Ebben az időszakban fontos biztosítani, hogy a kölyökmacska megkapja az egészséges növekedés és fejlődés támogatásához szükséges, megfelelő típusú tápanyagokat.

5 927 Ft
ROYAL CANIN KITTEN GRAVY - kölyök macska szószos nedves táp 1,02 kg (12x 85 g)
Lista ár:
5 927 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát