ROYAL CANIN KITTEN JELLY - kölyök macska zselés nedves táp 1,02 kg (12x 85 g)

Rendelhető

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának.

Lista ár:
5 927 Ft
vagy

Hiszünk abban, hogy a házi kedvencek jobb hellyé teszik a világot.

Termék jellemzők
Márka
ROYAL CANIN
Életkor
Kölyök
Vonalkód
9003579311714
Súly
1,2 kg
Testméret
Minden testalkatú (kis, közepes és nagytestű)
Cikkszám
200508
Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 12,00 %
Olajok és zsírok 4,00 %
Nyershamu 1,70 %
Nyersrost 0,60 %
Nedvesség 79,50 %

 

Összetétel:

Hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztők, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

D3 vitamin: 175 NE,

E1 (Vas): 3 mg,

E2 (Jód): 0,38 mg,

E4 (Réz): 3 mg,

E5 (Mangán): 1 mg,

E6 (Cink): 10 mg.

 

A Royal Canin Kitten Jelly egy teljes értékű táp kölyökmacskák részére, a növekedés második szakaszában 12 hónapos korig (vékony szeletek kocsonyában).

Fő előnyök, jellemzők:

- Ösztönös választás

- Könnyen rágható

- Az immunrendszer támogatása

Az anyatejről a szilárd táplálékra történő átállás az egyik legfontosabb mérföldkő egy kölyökmacska életében.

A normális táplálékfelvételi szokások kialakulása és az esszenciális tápanyagok bevitele szempontjából elengedhetetlen, hogy olyan tápot adjon kölyökmacskájának, amelyet az szeret is, amellett, hogy szüksége van rá.

Ha a kölyökmacska rossz tapasztalatokat szerez a táppal kapcsolatban, mert nem szereti az ízét, az illatát vagy az állagát, akkor a korai és a későbbi életszakaszokban is gondjai lehetnek a szilárd táplálékkal. És ami még ennél is fontosabb, így a kiegyensúlyozott növekedéshez szükséges fontos tápanyagokban is hiányt szenvedhet.

Ezért a ROYAL CANIN® Kitten Instinctive in Jelly igazodik a kölyökmacskák által ösztönösen választott optimális tápanyag-összetételhez. Ha íz, illat és állag tekintetében egyaránt megfelelően ízletes táppal eteti kölyökmacskáját, a macska hosszú távon is ösztönösen elfogadja Öntől a tápláló eledelt.

A második fejlődési szakaszban (4-től 12 hónapos korig) a kölyökmacskák csontszerkezete tovább erősödik. Energiaszükségletük még mindig igen magas, bár már alacsonyabb, mint a növekedés első szakaszában.

Ezért a ROYAL CANIN® Kitten Instinctive in Jelly tápban minden esszenciális tápanyag megtalálható, amely a magas energiaszükséglet fedezéséhez, az erős csontokhoz, valamint a jó általános egészségi állapot fenntartásához szükséges.

Azt is fontos tudni, hogy a növekedés második szakaszában a kölyökmacskák immunrendszere még nem fejlődött ki teljesen. A ROYAL CANIN Kitten Instinctive E-vitamin, C-vitamin, taurin- és luteintartalmú antioxidáns-komplexszel segít erősíteni természetes védekezőképességüket.

A ROYAL CANIN® Kitten Instinctive in Jelly tápot úgy alkottuk meg, hogy könnyen rágható, ugyanakkor az anyamacskák etetésére is alkalmas legyen.

A kölyökmacskák egyedi ízléséhez igazodva a ROYAL CANIN® Kitten Instinctive nedves tápok finom szaftos változatban, valamint puha és ízletes pépes formában is kaphatók.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy kedvence szükségleteinek megfelelő táplálási meoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk alapos minőség-ellenőrzési folyamaton megy át, hogy garantálhassuk a tápok optimális minőségét macskája speciális táplálási szükségleteinek és életmódjának megfelelően is. Ez azt jelenti, hogy amikor macskája ROYAL CANIN® Kitten Instinctive in Jelly tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételű táplálékot fogyaszt.

5 927 Ft
ROYAL CANIN KITTEN JELLY - kölyök macska zselés nedves táp 1,02 kg (12x 85 g)
Lista ár:
5 927 Ft
allateledel-onlinemarkabolt.unas.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük

1
2
vásárlónk bizalmát